#ahelyaholélünk fotópályázat

#ahelyaholélünk fotópályázat

Fotópályázatot hirdet a Dunaharaszti Városi Könyvtár. Biztosan Önnek is van kedvenc helye a városban. Kapja lencsevégre, ossza meg velünk!

Dunaharaszti várossá avatásának 23. évfordulója és a Dunaharaszti Városi Könyvtár épületének 25. születésnapja alkalmából fotópályázatot hirdet a könyvtár #ahelyaholélünk címmel két kategóriában:

1.      Táj és természet

2.      Épületek

A pályázaton részt vehet bárki, aki saját készítésű, publikálatlan fotóival a fenti két kategóriához kapcsolódni tud. (A képeken személyek ne jelenjenek meg!)

Nevezési díj nincs!

Kategóriánként 3-3 fényképpel lehet pályázni.

Pályázati feltételek:

1.      A fotókat digitális formában, lehetőleg .png formátumban várjuk. Törekedjenek a szabvány képarányokra (3:2, 4:3)! Fényképezőgéppel készített képek esetén ideális a 6000x4000 pixel méret, mobiltelefonos feltöltés esetén minden pályázó a saját eszközének lehető legnagyobb felbontását használja!

2.      A képfájlokat e-mailben (fotopalyazat@dhbiblio.hu) vagy személyesen pendrive-on tudják eljuttatni a könyvtárba (2330 Dunaharaszti, Dózsa György út 12/B). Az e-mailnek tartalmaznia kell a pályázó nevét. Aki pendrive-on juttatja el a könyvtárba fotókat, attól is kérnénk nevet, elérhetőséget.

3.      A képek fájlnevét a következő módon adják meg:

Jelige - A kép címe - ….. kategória.jpg

Pl.: helyi lakos – Varázslatos városom – 1. kategória.jpg

4.      Zsűrizés: 3 tagú szakmai zsűri bírálja el az elektronikus úton megkapott képeket. Egymástól függetlenül, kizárólag a jeligék ismeretében értékelik a fotókat 1-10 ponttal. Az összesített pontszámok alapján, kategóriánként 5-5 kép kerül kiállításra a könyvtár februári Mini Galériájában. A kiállítás után a díjazottak megkapják a kiállított képeket.

5.      Minden pályázónak teljes mértékű szerzői jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályaművei fölött. A könyvtár nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban.

6.      A könyvtár a fotókat saját honlapján, FB-oldalán a szerző nevének feltüntetése mellett szabadon és térítésmentesen felhasználhatja.

7.      A pályázatra küldött képekkel a pályázó a fenti pályázati feltételeket elfogadta.

 

 

A fotók beérkezési határideje: 2024. január 1.

fotopalyazat@dhbiblio.hu

A kiállítás megnyitásáról később adunk hírt.

 

Kellemes szemlélődést, jó fényviszonyokat, eredményes munkát kívánnak a könyvtárosok!