2015. március
Cseh Bettina

2015. MÁRCIUS
Cseh Bettina

Születésem óta Dunaharasztin élek, és már kisgyermek korom óta érdeklődöm a művészetek iránt. Általános iskolában különböző kreatív szakkörökbe jártam, és felső osztályban beiratkoztam az Égbelátó Művészeti Iskolába. Tanárom Nyári A. Ildikó volt, akinél még jobban megszerettem a rajzolást, és nagyon sokat tanultam nála a különféle alkotási technikákról.

Ennek hatására döntöttem el, hogy tanulmányaimat művészeti középiskolában folytatom tovább. 2008-ban megkezdtem tanulmányaimat a Jaschik Álmos Képzőművészeti Szak-középiskolában hagyományos képgrafika szakon. Középiskolában szerettem meg igazán a festészetet és olyan grafikai technikákat, mint a hidegtű, szitanyomás és a linómetszés.

Háromszor voltam művésztelepen az iskolai éveim alatt, kétszer Bajnán és egyszer Sasréten. Az ötödik szakmai évem után felvételt nyertem a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tervező grafika szakra. Szabadidőmben gyakran foglalkozok mindenféle fali és gyerekszobai dekorációk festésével.

A festés és a rajz az, amit a legkedveltebb technikáim közé sorolnék, ezeken belül is az akvarellfestést. Azért szeretem az akvarellt, mert nem kötött a festék folyása, és nagyon szép felületeket lehet vele létrehozni. Szeretem a természetes anyagokat, így néha felhasználok olyan papíranyagot, ami ezt visszatükrözi.

Alkotásaimat március hónapban a Dunaharaszti Városi Könyvtár Mini Galériájában mutatom be, ahova minden érdeklődőt szeretettel várok.

Leave a Reply

*