2014. szeptember
Dr. Fertőiné Demjén Gertrúd

2014. SZEPTEMBER – A HÓNAP KIÁLLÍTÁSA
Dr. Fertőiné Demjén Gertrúd

Budapesten születtem, de hosszú évek óta Dunaharasztin élek.
Immár harmadik alkalommal van lehetőségem a Dunaharaszti Városi Könyvtár Mini Galériájában bemutatni alkotásaimat. Boldog vagyok, hogy nyugdíjasként újra van időm festeni és festeni tanulni. A József Attila Művelődési Házban működő Dunaharaszti Művészbarátok Körének is tagja vagyok. A festőkör vezetőjének köszönhetően jó tanáraink vannak, és fejlődésünket neves meghívott művészek sora segíti.
Szívemhez legközelebb az olajfestés áll, leginkább a portréfestést kedvelem, de szeretek lovakat is festeni, mert kifogyhatatlan téma.
Tanáraim közül elsősorban Vén Emil, Bálványos Huba, Kós Péter, Nyári A. Ildikó, Kálmán Csilla, Pósa Ede, Sós Gyula, Simon Veronika és Karizs János nevét említem meg, akik hatással voltak alkotásaimra.
Sokszor szerepeltem csoportos kiállításokon, és voltak egyéni tárlataim is nem csak itthon Magyarországon, hanem külföldön is.
Munkáimból egy szeletkét szeptember hónapban a Városi Könyvtár Mini Galériájában is bemutatok. Fogadják olyan szeretettel, mint amilyen szeretettel a képek készültek.

Leave a Reply

*