2014. december – 2015. január
Zéman Bernadett

2014. DECEMBER – 2015. JANUÁR
Zéman Bernadett

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány, aki rajzfilmrajzoló szeretett volna lenni. Vukot, a rókakölyköt bármely pozícióban lerajzolta pillanatok alatt. A rajzversenyeken ritkán járt szerencsével, azonban sok kitartással és unalmas kockák, vázák és izgalmas lila káposzták rajzolgatásával a Kaffka Margit Gimnázium Rajz Tagozatán kötött ki.

A kislány nem számított őstehetségnek, kedvessége, figyelme, igyekezete, kitartása azonban elbűvölte tanárait. A gimnázium eltelt, a rajz iránti imádata csupán hamuvá foszlott, melyből az őt körülvevő csodák folytán időnként kis lángok kelnek életre.

A fények, a színek játéka, a boldog pillanatok, az energiától duzzadó gyermekek futkosása, az aranyló falevelek, a langyos eső, az utcán magányosan ácsorgó lámpa fényei, egy-egy fülbemászó dallam vagy könnyed tánclépés mind előcsalogatják a benne rejlő alkotási vágyat, tetterőt, tüzet.

Ki ő? Zéman Bernadett, 2006 óta dunaharaszti lakos, boldog családanya, banki tanácsadó és reményei szerint egy olyan alkotó, aki átadja azt a szikrát, örömöt, lüktetést a képein és önmagán keresztül, amit érez az őt körülvevő csodálatos emberekben.

Festményeimet a Városi Könyvtár Mini Galériájában mutatom be december hónapban. Kiállításomra mindenkit szeretettel várok!

Leave a Reply

*